Forløb hos Coaching By Munksgaard i Herning

Livet kan skabe udfordringer som er svære at håndtere, tankerne kører måske i ring og løsningerne kan være svære at få øje på.Hvad end du er i personlig krise, hvor du føler dig ved siden af dig selv. Eller om du oplever forandringer som udfordrer din energi og overskud. Kan det være svært, at være tilstede i livet, på den måde du gerne vil. Som stress og life coach kan jeg hjælpe dig med at se på de ting som udfordrer dig.

Som coach kan jeg tilbyde dig:

individuelle samtaleforløb

Individuelle samtaleforløb

Om du er stressramt, pårørende eller på anden måde udfordret i din hverdag, så kan det være svært at finde retning i livet, hvis ikke du er i nogenlunde balance. Måske oplever du usikkerhed, magtesløshed eller fortvivlelse ? Eller at du selv er så presset, at du har svært ved at passe på dig selv og finde vej i kaos ? Individuel coaching kan hjælpe dig til at finde tilbage til dine personlige værdier, så du, der hvor du er, bedre kan finde dig til rette i at være det menneske, du ønsker at være. Og samtidig støtte dig til at holde fast i dig selv. Vi vil bl.a. se på og tale om, hvor du er i dit liv lige nu og hvordan du, med de vilkår du har, skaber det bedste liv for dig selv.

Parsamtaler

Parcoaching

Når hverdagen er presset, eller der er konkrete konflikter eller emner som påvirker parforholdet, kan det være svært at bevare det personlige overskud overfor hinanden. Ubalance i parforholdet kan skabe distance mellem jer, og kan gøre jer trætte, udmattede og opgivende på forholdet og hinanden. Parcoaching kan hjælpe jer til at se og få en større forståelse for hinanden og støtte jer til et opnå et stærkere forhold på trods af jeres forskelligheder. Og hvad enten i lever sammen eller hver for sig.

Familie og netværk

Familie og netværkssamtaler

Når konflikter opstår i en familie, bliver alle ramt og alle i familien tænker tanker. Og måske skaber i nogle forforståelser og konklusioner om hinanden. Når I er åbne og tør involvere hinanden i jeres tanker, bliver I stærkere sammen. En familie og netværkssamtale har til formål at skabe en større forståelse for hinandens oplevelser. Alt det, I ikke sætter ord på, vokser og (kan blive) til misforståelser eller konflikter. Åbenhed kan skabe en lettelse og frihed som kan give jer mere plads til at være familie eller til at skabe forståelse for, hvorfor I ser tingene forskelligt.